Web Analytics Made Easy - Statcounter

کم‌لطفی مسئولان استانی و عدم تخصیص اعتبارات و ردیف بودجه‌ای جداگانه روند تدوین دانش‌نامه دفاع مقدس گیلان را کند کرده و موجب عقب‌ماندگی این استان از سایر استان‌های کشور شده است. ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حفظ دستاوردهای دفاع مقدس و تاریخ شفاهی استانی در قالب تدوین دانش‌نامه از جمله ضروریات مهم برای انتقال این مفاهیم به نسل آینده است اما در گیلان به‌عنوان استانی با 8 هزار شهید شنیده‌ها از کم‌لطفی مسئولان و عدم تخصیص اعتبارات و ردیف بودجه‌ای جداگانه به این حوزه حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با بیان اینکه در بحث پروژه دانش‌نامه دفاع مقدس تاکنون زحمات فراوانی کشیده شده است اظهار داشت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، امسال شرایطی فراهم آورد تا روند اجرای این طرح ارزشمند از حالت رکود خارج شود.

سرهنگ پاسدار عباس بایرامی از فعال کردن گروه‌های علمی سه‌گانه و سرعت بخشیدن به‌کار اجرایی تدوین دانش‌نامه دفاع مقدس گیلان را برخی از اقدامات انجام شده بنیاد حفظ آثار خواند و عنوان کرد: دانش‌نامه دفاع مقدس گیلان هم‌اکنون در مرحله جمع‌آوری پرونده‌های علمی و نگارش مقالات مربوطه توسط تیم‌های تخصصی است. 

کتاب تاریخ شفاهی «نقش روحانیون گیلان در دفاع مقدس» منتشر می‌شودگفت‌وگوی خواندنی تسنیم با همسر شهید دفاع مقدس / شهید ابراهیمی یار و یاور همه بود40 عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد تولید شد

وی با بیان اینکه تا پایان امسال احتمالاً چیزی حدود 40 مقاله علمی از دانش‌نامه دفاع مقدس گیلان آماده و به تهران ارسال می‌شود تصریح کرد: وضعیت گیلان از حیث پیشبرد تهیه دانش‌نامه دفاع مقدس نسبت به سایر استان‌های دیگر زیاد خوب نیست و این استان در بخش مذکور به علل مختلف از سایر استان‌های کشور عقب مانده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان با تأکید بر اینکه این نهاد تاکنون نتوانسته مسئولان استان را جهت تخصیص اعتبارات و ردیف بودجه‌ای جداگانه برای دانش‌نامه دفاع مقدس قانع کند افزود: اگر اعتبارات پایدار و مشخصی به ما تخصیص پیدا کند بدون شک عقب‌افتادگی گیلان در بحث تهیه دانش‌نامه برطرف می‌شود.

بایرامی تلاش اساتید و گروه‌های علمی که مشغول تهیه دانش‌نامه دفاع مقدس گیلان هستند را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به اینکه این کار با وجود تمام تنگناهای مالی متوقف نشده است اظهار داشت: حتی اگر منابعی نیز به ما اختصاص پیدا نکند اجازه نمی‌دهیم روند تدوین مقالات علمی و تهیه دانش‌نامه دفاع مقدس گیلان متوقف شود. 

وی حفظ و صیانت از دستاوردهای دفاع مقدس و تاریخ شفاهی استان گیلان را به‌عنوان یک ضرورت اساسی مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: در مکتوب کردن خاطرات رزمندگان گیلانی نسبت به سایر استان‌ها و داشته‌هایمان جهت انتقال به نسل آینده آن پیشرفت مورد انتظار کسب نشده است اما امیدواریم مشکلات و موانع موجود برطرف شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان از شناسایی 400 نفر از روحانیون رزمنده و ایثارگر استان گیلان در دوران دفاع مقدس خبر داد و اظهار داشت: تبیین هر چه بیشتر نقش روحانیون در دوران دفاع مقدس از جمله اهداف و برنامه‌هایی محسوب می‌شود که این نهاد درصدد تحقق آن است.

بایرامی برگزاری گردهمایی بزرگ رزمندگان زن استان گیلان در چهارشنبه این هفته که قرار است در دانشکده پرستاری لنگرود برگزار شود را مورد اشاره قرار داد و گفت: در همین راستا به حدود 340 رزمنده زن استان گیلان برای شرکت در این گردهمایی بزرگ تحت عنوان اسوه‌های صبر و مقاومت فراخوان داده شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان وجود منبع یا منابعی موثق در حوزه آرمان‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: یکی از کارهای زیربنایی در حوزه دفاع مقدس ورود به مباحث علمی و پژوهشی است که این امر از جمله اهداف و اولویت‌های بسیار مهم این نهاد محسوب می‌شود.

بایرامی خطر از بین رفتن و یا تحریف خاطرات رزمندگان، شهدا، ایثارگران و ارزش‌های دفاع مقدس را یکی از برنامه‌های راهبردی دشمن علیه انقلاب اعلام کرد و بیان داشت: در چهار سال گذشته تاکنون بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس گیلان در بحث جمع‌آوری اسناد شهدا استان اقدامات و تلاش‌های بسیار زیادی را انجام داده است.

وی با بیان اینکه دانش‌نامه در حوزه محتوایی پروژه دفاع مقدس گیلان تأثیرگذار بوده و پایه و اساس آن را تشکیل می‌دهد ابراز داشت: عملیات اجرایی ساخت پروژه موزه دفاع مقدس گیلان نیز هم‌اکنون با سرعت خوبی در حال انجام است و امیدواریم اعتبارات و منابعی که برای آن در نظر گرفته شده است نیز به موقع اختصاص پیدا کند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه آمار تعداد شهدای فرمانده و سرداران شهید گیلان به‌طور دقیق مشخص نیست عنوان کرد: برخلاف دوران دفاع مقدس که از حیث گستردگی بسیار مورد توجه بود آمارهای ما از شهدای جریان جبهه مقاومت استان گیلان تکمیل بوده و مستندات خوبی از آنان جمع‌آوری شده است. 

بایرامی تعداد سرداران شهید ملی استان گیلان را 5 شهید شامل شهید نامجو، شهید املاکی، شهید بیگلو، شهید خوش‌سیرت و شهید قلی‌پور اعلام کرد و بیان داشت: مطمئناً استان گیلان شهدای بسیار زیاد دیگری هم دارد که در تراز ملی هستند اما برای شناسایی و تکمیل دقیق آمار این شهدا باید طبق برنامه‌ریزی‌ها به جلو حرکت کنیم.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان تهیه دانش نامه دفاع مقدس مورد تأکید قرار تدوین دانش نامه دوران دفاع مقدس سایر استان سایر استان ها تاریخ شفاهی استان گیلان دفاع مقدس جمع آوری کم لطفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس در عراق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ گروه‌های تفحص کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح در اردیبهشت امسال پیکر‌های مطهر هشت شهید دوران هشت سال دفاع مقدس که مربوط به تک دشمن در سال ۶۷ هستند را در منطقه عملیاتی شلمچه تفحص کردند.
کشف پیکر‌های مطهر این هشت شهید والامقام در حالی است که کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح پیش از این، از تفحص پیکر‌های مطهر پنج شهید دوران دفاع مقدس در منطقه عملیاتی «والفجر یک» واقع در فکه خبر داده بود.
با وجود گذشت ۳۰ سال از پایان جنگ تحمیلی، نزدیک ۲ هزار و ۵۰۰ هزار پیکر شهید همچنان مفقودالاثر هستند که گروه‌های تفحص شهدا در این سال‌ها با جست‌وجو در مناطق عملیاتی ایران و عراق، به دنبال یافتن بقایایی از پیکر‌های این شهدا هستند.

 

دیگر خبرها

  • فیلم| بازگشت پیکر شهید دفاع مقدس پس از ۳۷ سال انتظار به آغوش خانواده
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس در عراق
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است